Menu
Forside Hvem er vi? Vores hunde Hvalpe Agility Fotogalleri Nyheder Links Kontakt


Agility

Sims Saints tilbyder undervisning i agility med Jesper som træner.

Emsi - photo: Helle Jensen Vores træningsfilosofi er at træne agility med positiv forstærkning og positive træningsmetoder, da vi tror på at en glad hund bliver en hurtigere og mere sikker hund. Dvs. kodeordene er Glæde - Hurtighed - Sikkerhed, som vi tror på er en god cirkel og dermed selvforstærkende.

Vi har vores egen agilitybane i "baghaven", vores grund er på Ún hektar, hvoraf vi holder ca. 3000m2 med græs til træningsareal.

Henriette,
har løbet agility siden 1998, hvor hun startede med "navnemoderen" til vores kennel, Simone. Oprindeligt var Simone lydighedshund, men da de lidt for sjov prøvede agility gjorde Simone det klart at hun altså syntes at agility var sjovest!

Jesper,
har løbet agility siden 2001 og undervist / været træner siden 2002. Jeg har bl.a. holdt kurser for instruktører og undervist på hold med alt fra begyndere/letøvede til konkurrencehunde og deres førerer.
I 2005 blev jeg Danmarksmester i DcH med Bisko.
I dag løber jeg til konkurrencer med den ene af vores sheltier, Emsi. Emsi blev danmarksmester ved Fælles DM 2009 og var på landsholdet og blev nr. 6 individulet til VM i Østrig.