Menu
Forside Hvem er vi? Vores hunde Hvalpe Agility Fotogalleri Nyheder Links Kontakt


Kennel Sims Saints
v/Henriette og Jesper Kjær
Sankt Annevej 4
9610 Nørager

Vi er en familie bestående af 2 voksne, 1 barn, 5 sheltier og 3 katte. Vi bor på et nedlagt landbrug udenfor en lille by Haverslev som ligger 35 km syd for Aalborg lige ved motorvejen.
Vores store interesse er vores hunde og arbejde med vores hunde. Selvom vi både kan finde på at lave lydighed og gå på udstilling med vores hunde, så er det agility, som er vores store passion. Det betyder, at man i de fleste weekender om sommeren, kan finde os til et eller andet stævne et sted i landet.

Hvorfor hedder vores kennel Sims Saints?
Vi ville gerne, at vores kennel skulle hedde Sims - opkaldt efter vores første sheltie Simone, som havde kælenavnet Sims. Desværre var navnet Sims registreret i Holland i 1982, så det kunne vi ikke hedde, så vi måtte i tænkeboks. Vi bor på Sankt Annevej og derfor fik vi ideen til Sims Saints. Dermed var vores kennel stadig opkaldt efter Simone.

Har gennemgået DKKs opdrætteruddannelse Vi havde vores første hvalpekuld efteråret 2008, efter DKSPCH DKAGCH Shetla's Emsi At Equinox, Emsi.
Vi ønsker at opdrætte racetypiske sheltier, som er både sunde og arbejdsivrige. Hvalpene vil vokse op i stuen sammen med vores andre hunde, vores katte, vores søn og os selv. Vi vil forsøge at give dem, så god en start på livet som muligt, så de nemt kan tilpasse sig deres nye familie, når de flytter fra os.

I 2009 gennemførte Henriette DKKs opdrætteruddannelse, da vi mener det er vigtigt med den størst mulige viden når det angår det at opdrætte hunde!

Der er flere videoer af os og vores hunde på vores kanal på YouTube;
http://www.youtube.com/SimsSaints
Canosan® er et naturligt kosttilskud der støtter den normale funktion i ledbrusk, ledkaplser, sener og ledbånd hos hunde og katte. Den styrker og vedligeholder dyrets bevægeapparat og holder dyret friskt og aktivt længst mulig.

Vi bruger Canosan til vores ældste hund Mille, da vi kan se at det hjælper på hendes bentøj, når der skal hoppes op og ned af sofaen og ind og ud af bilen.
Desuden bruger vi Boehringer Ingelheims Canikur® og Canikur® Pro til mave-tarm problemer, som vi har fundet meget effektive!
Kingsmoor er naturlig hundemad baseret på sæsonens gode danske råvarer og tilpasset hundens egne behov. Sammensætning af kød, grønt og de vigtige fedtstoffer sigter mod at give hunden bedst mulig livskvalitet - uden tilsætningsstoffer.

Inden vi begyndte at fodre med Kingsmoor fodrede vi med BARF. Kingsmoor var et af de få hundefodre som kunne opfylde vores krav til kvalitet og indhold. Faktisk er det ganske få producenter som giver fyldestgørende informationer om indholdet i deres foder! Men Kingsmoor var et af de få som opfyldte alle vores krav og ønsker.FAMILIEDYRLÆGERNE er en specialpraksis udelukkende for familiedyr, dvs. hunde, katte, kaniner, gnavere, fugle og exotics. De driver dyrehospitaler og dyreklinikker i Himmerland.
De har specialister på stort set alle felter og vi har ikke været andet end tilfredse med dem, siden vi begyndte at bruge dem i 2008.